Nagypál Anikó: A nagyzási hóbortban szenvedő fideszes osztag már a budai Várat is fillérekért akarja kisajátítani

2021.04.27.

Két héten belül az Országgyűlés elé viszik azt a fideszes törvényjavaslatot, amely a budai Vár önkormányzati lakásainak megvásárlását teszi majd lehetővé a bérlők nagy részének. Erre egyébként meglehetősen akciósan, a piaci ár 15-20 százalékáért lesz lehetőségük.

A Demokratikus Koalíció szerint nyilvánvaló, hogy a nagyzási hóbortban szenvedő fideszes osztag a budai Várat is fillérekért akarja kisajátítani. Elképesztően kilóg a lóláb, hogy nem az évtizedek óta ott élőknek akarnak jót, hanem az új telepeseknek, Bayer Zsoltnak, Palkovics Lászlónak, Rákay Philipnek, Kuna Tibornak, és az összes többi ingyenélőnek. Mi, európai magyarok rendkívül taszítónak találjuk ezt a húzást, de ugyanakkor figyelmeztetjük is az érintetteket: már az egész ország átlát rajtuk, és a mocskos kis mutyikon is.

Nagypál Anikó
A DK választókerületi elnöke, országgyűlési képviselő-jelöltje Budapest 1. választókerületében