A paródia paródiája, hogy miközben Kövér László az ellenzéket bünteti, a fideszesek egy tisztességes ülésnapot nem tudnak megszervezni

2021.04.01.

A káosz és kapkodás fideszes mesterei a Parlament életét is felforgatták, és átszervezték az eddig jól megszokott rendet. A keddi ülésnapot nem tartják meg, helyette péntek éjfélig is húzhatják az ülést. Külön érdekesség, hogy éppen a jövő héten akarnak tárgyalni 30, az éj leple alatt benyújtott törvényjavaslatot, melyekből legalább 16 szól a közpénz magánalapítványokba való lopásáról.

A Demokratikus Koalíció szerint a paródia paródiája, hogy miközben Kövér László a „Ház tekintélyéről” beszél, és semmiségek miatt bírságol milliókra ellenzéki képviselőket, a fideszesek egy tisztességes parlamenti ülést sem tudnak megszervezni. Mi, európai magyarok szégyennek tartjuk, hogy a kapkodó, alkalmatlan fideszes társaság miatt elveszti az Országgyűlés a tekintélyét, és ha már egy ülésnapot is képtelenek összehozni, akkor végképp aggasztó belegondolni, mi lesz az országgal és a magyar emberekkel a válság és a járvány közepette.

Vadai Ágnes
A DK frakcióvezető-helyettese