Ideje lenne végre valóban tennie a dolgát Pintér “Két hét alatt rendet teszünk” Sándornak és a többi felelősnek, mert a közbiztonság mára megszűnt létezni

2021.03.29.

Újabb erőszakos bűncselekmény történt Budapesten a napokban. A VIII. kerületben egy nőt rángatott le a buszról a támadója, és csak a szerencsén és a járókelőkön múlt, hogy nagyobb tragédia nem történt.

A Demokratikus Koalíció szerint ideje lenne végre valóban tennie a dolgát Pintér “Két hét alatt rendet teszünk” Sándornak és a többi felelősnek, mert a közbiztonság mára megszűnt létezni. A kormánynak sokkal több forrást kellene biztosítani ahhoz, hogy a helyi közbiztonsági problémákat megoldják. Az elmúlt hetekben, hónapokban egyre fokozódott az erőszakos bűncselekmények száma, mindeközben pedig a belügyminiszter kórházakat irányít, ahelyett, hogy valóban rendet raknának az országban. Mi, európai magyarok szégyennek tartjuk, hogy ilyen mélyre süllyedt Magyarország!

Manhalter Dániel
A DK Józsefvárosi és Ferencvárosi szervezete