Hévíz polgármestere mondassa le az ittasan karambolozó alpolgármesterét!

2021.02.24.

Hévíz polgármestere mondassa le az ittasan karambolozó alpolgármesterét!

Az RTL Híradó tudta meg, hogy ittasan karambolozott Kepli József János, Hévíz fideszes alpolgármestere, a balesetben ráadásul megsérült a vétlen sofőr, egy tapolcai nő. Papp Gábor fideszes polgármester azt nyilatkozta, hogy helyteleníti az ittas vezetést, és reméli, hogy ha bebizonyosodik az alpolgármester felelőssége, akkor megtéríti a kárt, amit okozott.

A Demokratikus Koalíció azt követeli Papp Gábortól, Hévíz fideszes polgármesterétől, hogy azonnali hatállyal mondassa le az ittasan karambolozott alpolgármesterét! Az okozott kár megtérítése önmagában nem egyenlő a felelősség vállalásával, a következményeket nem lehet pénzzel kiváltani. Itt az ideje, hogy végre a fideszesek is vállalják a felelősséget és ne tegyenek úgy, mint akikre nem vonatkoznak a szabályok és a törvények - legyen szó kijárási korlátozásról, korrupcióról vagy ittas vezetésről! Papp Gábor vállalja a felelősséget az alpolgármesteréért és mondassa le még a mai napon!

Nagy Zoltán
a DK Zala megyei önkormányzati képviselője