Elhunyt a 14 ezredik koronavírusos beteg is Magyarországon

2021.02.18.

Elhunyt a 14 ezredik koronavírusos beteg is Magyarországon

Bekövetkezett az, ami elkerülhető lett volna: ma reggelre elhunyt a 14 ezredik koronavírussal fertőzött honfitársunk. A pánikkormány tehetetlensége és elhibázott járványkezelése miatt mára virradóra újabb tragikus rekord dőlt meg. Már 14 ezer magyar polgár életét követelte a vírus, 14 ezer apát, anyát, nagymamát, nagypapát, testvért, szülőt és házastársat vesztettünk el.

A Demokratikus Koalíció részvétét fejezi ki az áldozatok hozzátartozóinak. Megdöbbentő, hogy miközben Orbánék a vírus megjelenése óta folyamatosan kapkodnak, aranyáron vett lélegeztetőgépeket parkoltatnak súlyos milliókért, a ledrágább beszerzési árú, de az Európai Gyógyszerügynökség által nem engedélyezett vakcinával akarják beoltani a magyarokat, most pedig újabb milliárdokat szórnak el konzultációra és már győzelmi jelentéseket fogalmaznak magukban, a vírus napról-napra újabb és újabb áldozatokat követel Magyarországon.

DK Sajtóiroda