Barion Pixel
A pánikkormány nem titkolózhat többé a koronavírus adatokkal kapcsolatban - Jogtalanul titkolták az adatokat
A pánikkormány nem titkolózhat többé a koronavírus adatokkal kapcsolatban - Jogtalanul titkolták az adatokat 2021.01.27.

A pánikkormány nem titkolózhat többé a koronavírus adatokkal kapcsolatban - Jogtalanul titkolták az adatokat

 

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala Katanics Sándor veszprémi önkormányzati képviselő közérdekű adatigényléssel kapcsolatos perében, a 15 napos határidőt betartva, kiadta a per tárgyát képező 2020. augusztus 13-i és 27-i Veszprém városára vonatkozó koronavírus adatokat, ezzel elismerve, hogy a pert elvesztették.

A Demokratikus Koalíció szerint fontos mérföldkő, hogy a Kormányhivatal kiadta az adatokat. Mindenki világosan láthatja, jogtalanul titkolták el az egyes településekre vonatkozó napi fertőzöttségi adatokat. Orbánék pánikkormányának is ideje belátni, hogy a titkolózással, hazudozással csak a bizalmatlanságot építik és nem a védekezést segítik elő. A kamu statisztikák senkit sem fognak megnyugtatni, és mi, európai magyarok nem is fogjuk szó nélkül tűrni a további titkolózást, mert mindenkinek jogában áll látni a valóságot és biztonságban élni a koronavírus idején is!

DK Sajtóiroda 

RSS