Brutálisan megdrágultak az élelmiszerek, az orbáni Magyarországon a nagybevásárlás csak elérhetetlen álom rengeteg családnak
Brutálisan megdrágultak az élelmiszerek, az orbáni Magyarországon a nagybevásárlás csak elérhetetlen álom rengeteg családnak 2021.01.14.

Brutálisan megdrágultak az élelmiszerek, az orbáni Magyarországon a nagybevásárlás csak elérhetetlen álom rengeteg családnak

 

A koronavírus-járvány és a gazdasági válság mellett elképesztő drágulás sújtotta a magyarokat 2020-ban, és ez a tendencia idén sem áll meg. A Központi Statisztikai Hivatal frissen közzétett adatai szerint tavaly a legnagyobb mértékben éppen az élelmiszerek drágultak, 7,2 százalékkal.

A Demokratikus Koalíció szerint a világ szégyene, hogy az orbáni Magyarország oda süllyedt tíz év alatt, hogy a nagybevásárlás elérhetetlen álom lett rengeteg családnak. Orbán és a haverok gondtalanul feltett lábbal élvezik az adriai naplementéket luxuspezsgőt kortyolgatva, esetleg elugranak ebédelni egyet helikopterrel. Mindeközben egy másik Magyarországon édesanyák és apák számolják a végtelenre nőtt kiadásokat, és tervezik, hogy hónap végén egyenek, vagy fűtsenek. Mi, európai magyarok nem ilyen életet szánunk az embereknek, ezért is kell leszámolnunk az Orbán-rendszerrel 2022-ben!

DK Sajtóiroda 

RSS
Kapcsolódó cimkék drágulás, élelmiszer, közlemény