A pánikkormány tehetetlenségét mutatja, hogy mostanra már több mint 300 ezren fertőződtek meg koronavírussal Magyarországon
A pánikkormány tehetetlenségét mutatja, hogy mostanra már több mint 300 ezren fertőződtek meg koronavírussal Magyarországon 2020.12.19.

A pánikkormány tehetetlenségét mutatja, hogy mostanra már több mint 300 ezren fertőződtek meg koronavírussal Magyarországon

 

Ősszel Orbán Viktor még azt hazudta a magyaroknak, hogy „mindenkit meg fognak gyógyítani”, hiszen „az egészségügy kapacitása szinte végtelen”, és „teljes fegyverzetben” várjuk a második hullámot. Azóta nem csak az derült ki, hogy a luxuskormány felkészülés helyett nyáron inkább jachtozott és helikopterezett az Adrián, de az is, hogy most a tömeges oltásra való felkészülést is megpróbálják elsunnyogni, miközben továbbra is Orbán hobbijaira és a Fidesz oligarcháinak osztogatnak tízmilliárdokat közpénzből naponta. Ennek következtében mostanra már több mint 300 ezren fertőződtek meg koronavírussal Magyarországon.

A Demokratikus Koalíció sokadszor és újra figyelmezteti a tehetetlen pánikkormányt, hogy az emberek élete nem játék! Ha már segíteni nem tudnak, legalább ne rontsanak a már így is siralmas járványhelyzeten! Életükben először kezdjenek el dolgozni, és legalább most, a karácsonyi ünnepek előtt teszteljék le ingyen azokat, akik ezt kérik, és ahogyan mi, európai magyarok ezt már hetek óta követeljük tőlük!

 

Barkóczi Balázs

szóvivő

RSS