Barion Pixel
Orbán ne legyen gyáva: álljon ki és válaszoljon Szájer illegális drogos szexorgiájával kapcsolatos kérdésekre!

Orbán ne legyen gyáva: álljon ki és válaszoljon Szájer illegális drogos szexorgiájával kapcsolatos kérdésekre!

2020.12.03.

Orbán ne legyen gyáva: álljon ki és válaszoljon Szájer illegális drogos szexorgiájával kapcsolatos kérdésekre! 

 

Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció frakciószóvivője csütörtökön, a Karmelita kolostor előtt tartott sajtótájékoztatóján emlékeztetett, hogy az elmúlt napokban csak sokasodtak a kérdések Szájer József illegális, drogos csoportos szexorgiájával kapcsolatban, amelyekre az ország még mindig nem kapott választ. Hozzátette, a Fidesz egyik alapítójáról, az Alaptörvény írójáról, Orbán Viktor egyik legrégebbi és legfontosabb harcostársáról van szó. 

 

“A miniszterelnöktől mindeddig mégis csak egy szűkszavú közleményre futotta, ami nem tisztáz egy sor olyan kérdést, amit az embereknek joguk van tudni.” - foglalta össze a frakciószóvivő. 

 

Varga Zoltán ismertette, a Demokratikus Koalíció egy kis színpadot állított fel ide Orbán Viktornak, hogy ne legyen gyáva, álljon ki ide és válaszolja meg a Szájer illegális, drogos, csoportos szexorgiájával kapcsolatos kérdéseke. 

 

“A magyar kormánynak már Szájer lebukásának esetéjén tudnia kellett arról, hogy mi történt, ezt mondják a kormányközeli szakértők is. Miért próbálta meg Orbán Viktor eltitkolni a botrányt az egész ország előtt? Orbán Viktor komolyan azt hitte, elég lesz Szájert suttyomban lemondatni és el lehet titkolni az igazságot? Mire gondolt a miniszterelnök akkor, amikor közleményében azt írta, amit Szájer tett, az a Fidesz értékrendjébe nem fér bele? Pontosan mi nem fér bele: a drogok, a homoszexualitás vagy a csoportos szex, ezzel pedig a járványügyi szabályok megsértése?” - sorolta a kérdéseket a DK-s politikus. 

 

Varga Zoltán arra is kitért, tekintve, hogy több, büntetőügyben érintett, korrrupcióval gyanúsított fideszes képviselő is ül a parlamentben, például Boldog István vagy Simonka György, akiknek nem kellett lemondaniuk, jó lenne tudni, hogy pontosan mi súlyosabb a lopásnál a miniszterelnök szerint. 

 

“De természetesen az Is nyilvánvaló, hogy ha Szájerről mindenki tudta a kormányban, hogy milyen szexuális orientációjú és milyen drogos, csoportos szexorgiákra jár, akkor zsarolható volt. Orbán Viktor zsarolta ezzel az információval akár Szájert, akár Szájer feleségét, Handó Tündét, az Országos Bírósági Hivatal korábbi elnökét, mostani alkotmánybírót? És a kérdéseket estig lehetne folytatni.” - hangsúlyozta Varga. 

 

A frakciószóvivő közölte, a DK szerint a miniszterelnök nem tehet úgy, mintha nem az egyik legrégebbi és legfontosabb harcostársa lenne az illegális, drogos csoportos szexorgia érintettje. 

 

“A magyaroknak joguk van válaszokat kapniuk a kérdéseikre, Orbán Viktor most nem bújhat a parlament függönye mögé vagy menekülhet el egy ereszcsatornán.” - mondta zárásként Varga Zoltán. 

RSS
Kapcsolódó politikusok