Barion Pixel
Orbán mai közrádiós szereplése bizonyítja, hogy a pánikkormány folyamatosan hazudik a koronavírus-járványról
Orbán mai közrádiós szereplése bizonyítja, hogy a pánikkormány folyamatosan hazudik a koronavírus-járványról 2020.11.27.

Orbán mai közrádiós szereplése bizonyítja, hogy a pánikkormány folyamatosan hazudik a koronavírus-járványról

 

Orbán Viktor szokásos péntek reggeli alákérdezős szeánszán a Kossuth-rádióban 9500 kórházban fekvő koronavírus-fertőzöttről beszélt. Ez a szám viszont köszönőviszonyban sincs a csütörtökön hivatalosan közzétett, 7500-as számmal. A miniszterelnök ugyan később próbálta kimagyarázni a bakit, de ez már nem hangzott túl meggyőzően.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán mai közrádiós szereplése egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a pánikkormány és a fogalmatlan miniszterelnök folyamatosan hazudnak a járvánnyal kapcsolatban. Hasraütésszerűen repkedő számok, tétován, kapkodva, és logikátlanul meghozott döntések, és totális fejetlenség uralkodik az országban, Orbánék pedig szép lassan a darabjaikra hullanak a szemünk láttára. Mi, európai magyarok gyalázatnak tartjuk, hogy az országot ilyen alkalmatlan emberek vezetik, akiknek közünk sincs a valódi kormányzáshoz, akik miatt le kellett állítani az országot, és akik harminc évre adósságba vernek minden egyes magyart, mellette pedig ócska módon hazudnak folyamatosan.

DK Sajtóiroda 
RSS