2020.09.23.

Évek óta húzódik az állam egyik legdrágább útépítési projektje, a Budapestet a Nagyvárad melletti Nagykereki határátkelővel összekötő M4-es út építése. A beruházás körüli gyanús ügyekre már többen is felfigyeltek, a Direkt36 pedig most közzétette a projekt részletes dokumentációját, amiből kiderül, hogy a jó drága beruházásban Orbán Viktor apjának cége is részt vett, ám a miniszterelnök nem reagált a további kérdésekre, mennyi építőanyagot mennyi pénzért szállított Orbán apja.

A Demokratikus Koalíció írásbeli kérdéssel fordul Orbán Viktorhoz, hogy megtudjuk, mennyit gyarapodott a miniszterelnök családja a magyarok pénzéből, mivel a Direkt 36 megkeresésére nem voltak hajlandóak válaszolni. A miniszterelnök struccpolitikájának egyébként semmi értelme, hiszen az egész ország pontosan tudja, hogy Orbán lánya, veje, apja és gázszerelője is bőven el van látva állami megbízásokkal és forrásokkal. Előbb-utóbb pedig fillérre ki fog derülni, hogy mennyi közpénzt loptak el, mert mi, európai magyarok nem tűrjük szó nélkül a hazudozást, lopást és a cinkos összekacsintást.

Varga Zoltán
A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője