Barion Pixel
A pofátlanságnak nincs határa: az aberrált Kaleta még a pedofilbarát ügyészség által elfogadott legenyhébb ítélet ellen is fellebbezést nyújtott be
A pofátlanságnak nincs határa: az aberrált Kaleta még a pedofilbarát ügyészség által elfogadott legenyhébb ítélet ellen is fellebbezést nyújtott be 2020.07.08.

A pofátlanságnak nincs határa: az aberrált Kaleta még a pedofilbarát ügyészség által elfogadott legenyhébb ítélet ellen is fellebbezést nyújtott be

 

Mint azt tegnap megírtuk, a Demokratikus Koalíció írásbeli kérdéssel fordult a „leghűbb ügyészhez”, hogy megtudjuk: miért akarják eltussolni a volt perui nagykövet, a Szijjártó Péter javaslatára Áder János által kinevezett pedofil Kaleta Gábor ügyét. Ma reggelre újabb gyomorforgató fordulatot vett az ügy. Kiderült ugyanis, hogy hiába született az ügyészi indítványnál is súlytalanabb, nevetségesen enyhe ítélet – amit persze az ügyész szó nélkül elfogadott – az aberrált Kaleta még ez ellen is fellebbezést nyújtott be. Vagyis amíg a pedofilbarát ügyészségnek esze ágában sem volt súlyosbításért fellebbezni a NER-nagykövet gyerekpornó-botrányával kapcsolatban, addig a pedofil diplomata még a felfüggesztett börtönt és a minimális pénzbüntetést is túl súlyos ítéletnek tartotta saját ügyében.

A Demokratikus Koalíció botrányosnak és gusztustalannak tartja a pedofil Kaleta fellebbezését, egyben reméli, hogy ez a húzás nem Orbánék újabb mesterkedése, hogy az ebben az ocsmány ügyben született ítéletért a pedofilbarát ügyészség helyett a maradék függetlenségéért küzdő bíróságot tegyék felelőssé! Főleg úgy, hogy az ügyészség sunnyogása miatt Kaleta Gábor már másodfokon sem kaphat ennél súlyosabb, csak enyhébb ítéletet.

 


Dr. Vadai Ágnes
a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság alelnöke

RSS
Kapcsolódó politikusok