Barion Pixel
A legfőbb ügyészhez fordultunk, hogy megtudjuk: hogyan kaphatta az aberrált és pedofil Kaleta a lehető legenyhébb büntetést a „családbarátnak” hazudott Orbánisztánban?
A legfőbb ügyészhez fordultunk, hogy megtudjuk: hogyan kaphatta az aberrált és pedofil Kaleta a lehető legenyhébb büntetést a „családbarátnak” hazudott Orbánisztánban? 2020.07.07.

A legfőbb ügyészhez fordultunk, hogy megtudjuk: hogyan kaphatta az aberrált és pedofil Kaleta a lehető legenyhébb büntetést a „családbarátnak” hazudott Orbánisztánban?

 

Rengeteg homályos pontja van a Kaleta-ügyként hírhedtté vált, idén februárban kipattanó, de – mint kiderült – már tavaly október óta húzódó pedofilbotránynak. Már eleve az arcpirító, hogy a magát mélyen nemzetinek és kereszténynek hazudó Orbán-kormány a Családok évében a legnagyobb titokban csempészte haza a laptopján 19 ezer, gyerekekről készült pornográf fotóval és videóval lebukó volt nagykövetét. Mi lehetett az oka ennek a fene nagy titokzatoskodásnak, és a közvélemény távol tartásának? Vajon az ügyészség azért igyekezett eltussolni a magát hívő katolikusnak beállító aberrált szörnyeteg ügyét, mert őt Szijjártó Péter javaslatára személyesen Áder János nevezte ki? Vajon ezért nem intézkedtek ellene a titkosszolgálatok sem, amikor lehetett volna? Vajon ezért kérte az ügyészség szinte a legenyhébb büntetést a pedofil Kaletára, és amikor még ennél is enyhébb ítélet született, ezért felejtett el fellebbezni?

A hétvégén írásbeli kérdéssel fordultam a legfőbb ügyészhez, hogy megtudjam: kik és milyen mértékben felelősek azért, hogy Magyarországon egy pedofil felfüggesztett börtönnel és minimális pénzbüntetéssel megúszhatja tettét az állítólag családbarát Orbán-rezsim dicstelen regnálásának tizedik évében, és az ügyészség miért akarja ilyen nyíltan eltussolni az aberrált Kaleta ügyét?


Dr. Vadai Ágnes
a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság alelnöke

RSS
Kapcsolódó politikusok