Mucsi Tamás a Fidelitas elnökének üzent

2015.06.04.
MucsiÜzent_20150604Mennyit keresett a Fidelitas makói elnöke a Jobb Makóért Egyesületnél? - kérdezi hírportálunknak küldött közleményében Mucsi Tamás, a FIGYI egyesület és a DK válaszkerületi elnöke, aki ezzel reagál a Fidelitas vele kapcsolatos sajtóközleményére:
  A Fidelitas sajtóközleményére reagálva röviden annyit válaszolnék, hogy a FIGYI elnökeként a fiatalokat, míg választókerületi elnökként a választókerület összes lakóját képviselem. A két szerepet sosem mostam össze. De vajon ezt sikerült-e megvalósítani a jobboldalnak is? 2013. február 9-én számolt be a makohirado.hu arról, hogy megválasztották a Fidelitas makói elnökét Nagy Dániel személyében. Ezt követően 2014. augusztus 6-án olvashattuk a hírt, miszerint a Jobb Makóért Egyesület az Új Széchenyi Terv keretében lakóközösség építő programokat valósít meg közel 30 millió forintból. A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy Nagy Dániel a program szakmai koordinátora. Nagy Dániel tehát a Fidelitas elnökeként vezette a 30 milliós projektet. A Makói Mozaikban megjelent őszi választási hirdetések között találunk olyat, melynek felelős kiadója a Jobb Makóért Egyesület. Nagy Dániel középiskolás évei alatt tanulmányai kapcsán személyes ismeretségbe került Farkas Éva Erzsébettel, aki akkor még pedagógus volt. Kérdéseim a következőek: - Nagy Dániel Fidelitas elnökként mennyit keresett a Jobb Makóért Egyesületnél? - Meg voltak-e Nagy Dánielnek a projekt koordinálásához szükséges szakmai kompetenciái? Volt-e szakirányú végzettsége? - A Jobb Makóért Egyesület konkrétan mennyi pénzt költött programokra? Mennyit bérre és mennyit marketingre? - A Jobb Makóért Egyesület miből finanszírozta a politikai hirdetéseket a kampányban? - A projekt lezárultával az egyesület képes-e a pályázatban előírt fenntartási időszakot biztosítani? Kell-e elbocsátásokra számítani? - Az újraválasztott Fidelitas elnök továbbra is a Jobb Makóért Egyesület alkalmazásában dolgozik tovább? Nem kellene választania? Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm! Tisztelettel:

Mucsi Tamás, a FIGYI Egyesület elnöke vagy ízlés szerint a DK választókerületi elnöke.

forrás: makohirado.hu