Barion Pixel
Vigh László kérjen bocsánatot és vonja le a következtetéseket!

Vigh László kérjen bocsánatot és vonja le a következtetéseket!

2020.01.31.

Vigh László kérjen bocsánatot és vonja le a következtetéseket!

 

Vigh László megosztott egy olyan posztot, amelyben szándékosan előnytelen fotókon mutatják be az ellenzéki képviselőnőket, súlyosan sértve emberi méltóságukban.

Szégyellem magam férfiként és szégyellem magam országgyűlési képviselőként is, amiért ma Magyarországon van olyan férfi parlamenti képviselő, mint Vigh László, aki mások külsején, ráadásul szándékosan eltorzított fotóján gúnyolódik. Szégyellem, hogy a magyar Parlament megengedi, hogy egyes tagjai ilyen szégyenteljesen viselkedjenek, megsértve és megalázva embertársainkat.

A Demokratikus Koalíció szerint valójában a Fidesz gyűlöletpolitikája az, ami egyre rondább arcát mutatja. A legalja politikai gusztustalanság, ha a politikai vitákban az érvek és gondolatok ütköztetése helyett valaki a képviselőnők, vagy bárki más külsejét gúnyolja. Minden nő megsértése, ha fényképek hazug összehasonlításával akarja mérni az emberi minőséget és a közéleti teljesítményt.

Vigh László kövesse meg az ellenzéki képviselőnőket, akiket ilyen szánalmasan megsértett, és kérjen bocsánatot minden nőtől ezért az őket lebecsülő élcelődésért!

 


Arató Gergely
Frakcióvezető-helyettes
DK

RSS
Kapcsolódó politikusok