A fideszes önkormányzat rengeteg pénzt költött ügyvédekre Erzsébetvárosban - Nyilvánossá tesszük az adatokat!
A fideszes önkormányzat rengeteg pénzt költött ügyvédekre Erzsébetvárosban - Nyilvánossá tesszük az adatokat! 2019.11.10.

A fideszes önkormányzat rengeteg pénzt költött ügyvédekre Erzsébetvárosban - Nyilvánossá tesszük az adatokat!Több támadás érte Erzsébetváros új polgármesterét, Niedermüller Pétert, és az általa vezetett önkormányzatot, amiért Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával kötöttek szerződést.


A Demokratikus Koalíció furcsának tartja, hogy azok, akik most felháborodnak Czeglédyék szerződésén és moralizálnak, nem háborodtak fel azon, hogy a fideszes önkormányzat több százmilliót költött ügyvédi szerződésekre. Mi az Erzsébetvárosi Önkormányzat honlapján nyilvánosságra hozzuk az összegeket, majd folyamatosan a korábbi szerződéseket is, hogy a polgárok láthassák, milyen ügyvédi szerződésekre költött töméntelen pénzt az előző önkormányzat. Annyi bizonyos, akkor lett volna okuk felháborodni, nem most.


Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzatának a korábbi ciklusban megkötött ügyvédi szerződései az alábbi linken érhetőek el:
https://www.erzsebetvaros.hu/uvegzseb?fbclid=IwAR00DrzjELFwlPfmVUhaGWqRtn1g_lkBVgF79D_bImL09Pb8VodPKQZWObcDK Sajtóiroda

 
RSS