Barion Pixel
Nevetséges hazudozásba kezdett Deutsch Tamás

Nevetséges hazudozásba kezdett Deutsch Tamás

2019.10.23.

Nevetséges hazudozásba kezdett Deutsch Tamás

 

Úgy tűnik, hogy az önkormányzati választási vereség a Fidesz EP-képviselőinek idegeit sem kímélte. Deutsch Tamás mai közleményében azt állítja, hogy a javaslatára az Európai Parlament 2020-ban 3 milliárd euróval emeli a kohéziós pénzeket. Meglepő, hogy egy ilyen rövid állításba mennyi hazugságot és csúsztatást tudott elrejteni a fideszes képviselő:

  1. az Európai Parlament egyetlen centtel sem emelte a kohéziós pénzeket, Deutsch ezt összemosta a kifizetési plafon megemelésével,
  2. Deutsch a Regionális Politika Szakbizottság ilyen tárgyú javaslatát nem is szavazta meg, tehát még ez is az ő ténykedése ellenében történt.

Megértjük, hogy ezek nehéz napok minden fideszes számára. Nyilván Deutsch Tamást is megviseli pártja váratlan mértékű önkormányzati választási veresége, ugyanakkor ez nem mentség a hazugságokra. A Demokratikus Koalíció azért dolgozik Brüsszelben, hogy a jövőben közvetlenül az önkormányzatok kapják az uniós támogatásokat, a magyar kormány mindenfajta beleszólása nélkül. Erre éppen azért van szükség, mert Deutsch Tamás és főnökei az ország helyett évek óta a saját zsebüket gyarapíthatják a hazánknak szánt fejlesztési pénzekből.

 

DK Sajtóiroda

 

RSS