Barion Pixel
Az Európai Tanács sem kegyelmez Orbánnak

Az Európai Tanács sem kegyelmez Orbánnak

2019.09.16.

Az Európai Tanács sem kegyelmez Orbánnak


A mai napon az Európai Tanácsban is a szőnyeg szélére állították az Orbán-kormány képviselőit. Minden okuk megvolt rá. A Fidesz-kormány az utóbbi években szisztematikusan lebontotta az ország demokratikus intézményeit, lábbal tiporta a magyar polgárok jogait, és az uniós jogszabályokat is. Az Európai Tanács tagjai és az európai polgárok azt is pontosan tudják, hogy az Orbán-rendszer az EU legkorruptabb államát hozta létre Magyarországon, ahol a politikai vezetők a saját zsebükre dolgoznak, naponta lopva meg polgáraikat, hogy az Orbán-család és vazallusaik tovább gazdagodjanak.

Az Európai Parlament által indított eljárást Orbán minden reménye ellenére az Európai Tanács sem állította meg, az eljárás tovább folytatódik. A pávatáncnak vége, a kormánynak most felelnie kell a tetteiért. Bármit hazudik a kormánypropaganda, Varga Judit igazságügyminiszter nem Magyarországot, hanem a korrupt Orbán-rendszert jött védeni Brüsszelbe, Magyarország polgáraival szemben.

A DK képviselői az Európai Parlamentben továbbra is azért dolgoznak, hogy az Orbán-rezsim aljas machinációi lelepleződjenek, hogy Magyarország újra szabad és demokratikus európai ország legyen.
Molnár Csaba
EP-képviselő, delegációvezető
DK

RSS
Kapcsolódó politikusok