A Demokratikus Koalíció és a DK által támogatott jelöltek is leadtak minden ajánlást
A Demokratikus Koalíció és a DK által támogatott jelöltek is leadtak minden ajánlást 2019.09.11.

A Demokratikus Koalíció és a DK által támogatott jelöltek is leadtak minden ajánlást

 

A Demokratikus Koalíció az önkormányzati választáson több mint 2400 jelöltet támogat 23 budapesti kerületben, 23 megyei jogú városban, 123 tízezer fő feletti településen, valamint megannyi kisvárosban és faluban országszerte.

A DK által támogatott polgármester- és képviselőjelöltek mindegyike összegyűjtötte az induláshoz szükséges számú ajánlást, így mostanra mindannyian hivatalosan is jelöltekké váltak. Eközben a DK is összegyűjtötte a megyei pártlisták állításához szükséges ajánlásokat mind a 19 megyében. Az ellenzéki pártok 2 megyében állapodtak meg közös listáról, a másik 17-ben pedig önálló listaállításról, a mai napon ezek mindegyike hivatalossá vált.

 

A Demokratikus Koalíció mindenkinek nagyon köszöni a segítséget, aki ajánlásával segítette a DK által támogatott polgármester- és képviselőjelöltek elindulását, valamint a DK megyei pártlistáinak létrejöttét. A legeurópaibb pártként készen állunk arra, hogy október 13-án visszavegyük a településeinket a Fidesztől, és falunként, városonként, kerületenként és megyénként kezdjük el az európai Magyarország felépítését!

RSS