Barion Pixel
Teljes az ellenzéki egység Niedermüller Péter mögött

Teljes az ellenzéki egység Niedermüller Péter mögött

2019.08.05.

Teljes az ellenzéki egység Niedermüller Péter mögött


Nincs fontosabb az októberi önkormányzati választáson, mint hogy az ellenzék a lehető legtöbb helyen leváltsa a Fideszt, és országszerte demokraták vezessék a városokat, kerületeket, falvakat. Megszületett a megállapodás Budapest VII. kerületében is. Az ellenzék közös polgármester-jelöltje Niedermüller Péter, és valamennyi körzetben egy közös jelölt indul a Fidesz ellen.

Az MSZP-ből kilépett, a Tarlós Istvánnal egyeztető Hunvald György bejelentése, miszerint indulni kíván a polgámesteri posztért, nem más, mint egyéni akció. Nem oszthatjuk meg szavazatainkat több jelölt között. Mindannyiunk érdeke, hogy a győzelemre esélyes, a DK, az MSZP, a Momentum, az LMP és az Párbeszéd, valamint a közös főpolgármester-jelölt, Karácsony Gergely által is támogatott közös jelöltet, Niedermüller Pétert támogassuk. A kialakult helyzetben Erzsébetváros polgárainak bölcsességére lesz szükség.

A VII. kerületben is kell a változás. Senki nem helyezheti egyéni érdekeit a közös érdekek elé. Ezúton valamennyi ellenzéki párt hitet tesz a közös polgármester-jelölt és a közös egyéni jelöltek mellett. Számítunk a VII. kerület valamennyi, a Fideszt leváltani akaró polgárára.


Az erzsébetvárosi összefogás pártjai

RSS
Kapcsolódó politikusok