Barion Pixel
Átadtuk Budapestnek az új ötös metrót!

Átadtuk Budapestnek az új ötös metrót!

2019.07.17.

Átadtuk Budapestnek az új ötös metrót!


Bombaként robbant a hír, hogy új metróvonala lesz a fővárosnak. A szentendrei hévnek lesz ez az új neve. Ezért a DK átadásügyi biztosa egy ironikus flashmob keretében

Varga Gergő és helyettesei ennek apropóján jelképesen átadták

a budapestinek a legújabb beruházást. Az átadási ünnepségre eredetileg a Batthyány téri végállomás peronján került volna sor, de a biztonsági szolgálat nem értékelte az eseményt, így az állomás bejáratánál vágták át a nemzetiszínű szalagot.  Varga Gergő itt azt mondta, amikor kedden nyugovóra tértek a fővárosiak, még senki nem sejtette, hogy amikor felébred, már lesz egy újabb metróvonal.

„Mi vagyunk az első nemzet, ami gyakorlatilag egyetlen kapavágás nélkül egy teljesen új metróvonalnak örülhet, ez világraszóló teljesítmény, ami mindannyiunk közös boldogságát fogja szolgálni” – közölte.

Egyúttal aggodalmát fejezte ki, hogy lesznek Soros -ügynökök. akik majd viccet csinálnak ebből, meg olyanokkal jönnek, hogy ez egy 1888 óta működő HÉV-útvonal, amit most csak simán átneveztek metrónak. Ilyen emberek mindig lesznek, de nem kell velük foglalkozni - hangsúlyozta a politikus, majd ezt követően ollót ragadott, helyetteseivel átvágta a szalagot és a fővárosiak birtokba vehették a város legújabb metróját.

RSS