Barion Pixel

Pécs: Fodor Ibolya mondjon le!

2015.05.21.
KunsztMárta_DrA Demokratikus Koalíció Pécsi Szervezete közleményben szólította fel Fodor Ibolyát, hogy tartsa be a szavát, és haladéktalanul mondjon le a KÉK Egyesület vezetéséről, ahogy ezt 2014. 12. 10-i közleményében bejelentette.   A DK továbbá kérdéssel fordul Páva Zsolt polgármesterhez, s a FIDESZ frakcióhoz, hogy meddig kívánja még anyagilag támogatni a képviselői mandátumra többszörösen méltatlanná vált személyt? – közölte Kunszt Márta, a DK pécsi képviselője.     forrás: pecsma.hu      

************ A közlemény teljes szövege ***************

  A Demokratikus Koalíció Pécsi Szervezete felszólítja Fodor Ibolyát, hogy tartsa be a szavát, és haladéktalanul mondjon le a KÉK Egyesület vezetéséről, ahogy ezt 2014. 12. 10-i közleményében bejelentette. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. május 20-i ülésének anyagából ugyanis világosan kitűnik, hogy a képviselő asszony mindezt a mai napig nem tette meg: (idézet az előterjesztés mellékletéből:  
TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS Visszatérítendő támogatáshoz mely létrejött egyrészről: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata székhely: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. adószám:15735612202 képviseli:dr. Páva Zsolt polgármester, mint támogató (a továbbiakban: Támogató) másrészről:  Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület székhely: 7632 Pécs, Melinda utca 10. adószám (törzsszám): 18028207-1-02 képviseli: Fodor Ibolya elnök, mint támogatott (továbbiakban: Támogatott) között Pécs, 2015. május…)  
A DK továbbá kérdéssel fordul Páva Zsolt Polgármester Úrhoz, s a FIDESZ frakcióhoz, hogy meddig kívánja még anyagilag támogatni a képviselői mandátumra többszörösen méltatlanná vált személyt?  

Dr. Kunszt Márta a DK pécsi képviselője

 
RSS