Barion Pixel
Kampányrekord: 36 óra alatt mind a 19 megyét meglátogatja Dobrev Klára

Kampányrekord: 36 óra alatt mind a 19 megyét meglátogatja Dobrev Klára

2019.05.20.

Kampányrekord: 36 óra alatt mind a 19 megyét meglátogatja Dobrev Klára

 

Példa nélküli kampánnyal juttatja el az országhoz a Demokratikus Koalíció európai választási programját a párt listavezetője, Dobrev Klára, aki másfél nap alatt az összes megyében találkozni fog a választókkal. A kampánykörút szimbolikusan Felcsúton ér véget.

 

– Kevesebb, mint egy hét van hátra a kampányból, vasárnap lesznek az európai parlamenti választások, amelyre remélem minél többen elmennek. A Demokratikus Koalíció politikusaival több hónapja járjuk az országot, magam is hetente három-négy városba jutottam el, ami egy normális kampányüzemmódnak tűnik. De amire most készülünk, arra még nem volt példa:

 

36 óra alatt bejárom az országot, mind a 19 megyébe elmegyek a kollégáimmal. Ez minden idők egyik leghosszabb kampányhajrája. Mivel ez elmúlt két hónapban elsősorban nagyobb városokba jutottunk el, ezért most a kisebb városokat, településeket látogatjuk meg.

 

Elmegyünk Veresegyházára, Pásztóra, Gyöngyösre, Jászberénybe, Tiszaújvárosba, Tiszavasváriba, Berettyóújfaluba, Szarvasra, Szentesre, Kiskunfélegyházára, Dunaföldvárra, Komlóra, Marcaliba, Keszthelyre, Celldömölkre, Pápára, Győrújbarátra, Oroszlányba, és a kampánykörutat szimbolikusan Felcsúton zárjuk – sorolta fel a kampány állomásait Dobrev Klára. – Azért, hogy mindenkinek megmutassuk,

 

mi, európai magyarok vagyunk többségben az országban, akik egy erős Európát és egy erős Magyarországot képzelünk el.

 

A DK listavezetője elmondta, mindez csak úgy sikerülhet, ha csak pár mondatra, kézfogásra vagy ölelésre állnak meg, de ezekkel a találkozókkal erőt és hitet adnak egymásnak. – Erőt kapunk az emberektől, mert a küzdelmet, amelyet vívunk, a magyar emberekért vívjuk, mert a magyar emberek érdeke, hogy Európában maradjunk. Ha Orbán győz, lassan kivezet minket Európából. 36 óra alatt Magyarország körül: ez a kampányhajrá neve, s elkísér Molnár Csaba és Rónai Sándor, akik a Demokratikus Koalíció európai parlamenti listájának második és harmadik helyén szerepelnek.

– Ha jól számoltunk, ez több mint 1300 kilométeres út lesz, s a végén, péntek délutánra, a DK kampányzárójára érünk vissza Budapestre. A találkozókon megerősítjük, hogy mi a demokratikus Európáért küzdünk, benne egy erősebb és gazdagabb Magyarországért. Hogy legyen európai minimálbér, európai minimálnyugdíj és európai családi pótlék, nekünk, magyaroknak is.


Az Európai Egyesült Államok programja mindannyiunkat gazdagabbá fog tenni. Szeretnék kezet nyújtani mindazoknak, akik ebben támogatnak minket, és hisznek ebben a programban.


Reménykedem, hogy sikerül felráznunk az országot, mert nagyon komoly tétje van ennek a választásnak, találkozzunk a felsorolt helységekben, mindenkit szeretettel várok egy kézfogásra, egy ölelésre, hogy erőt adjunk és erőt kapjunk – mondta Dobrev Klára.

 

A kampánykörutat figyelemmel lehet kísérni a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán.

RSS
Kapcsolódó politikusok