Orbán nem menekülhet a valódi kérdések elől!

2019.01.10.

Orbán nem menekülhet a valódi kérdések elől!

A mai színpadias kormányinfón Orbán gyáván megfutamodott a valódi kérdések elől, újságírókat tiltott ki a sajtótájékoztatóról, míg saját mikrofonállványainak alákérdezéseire készséggel felmondta a propagandaszöveget. A Mészáros néven dollármilliárdossá vált Orbán most sem válaszolt a korrupcióval kapcsolatos kérdésekre, hiába érdeklődtek barátai és rokonai mesés gazdagodásairól. A Demokratikus Koalíció a parlamentben fogja felkérdezni Orbántól azokat a kérdéseket, amelyeket ma nem volt mersze megválaszolni a miniszterelnöknek, egyúttal várjuk azon újságírók kérdéseit is, akiket nem engedtek be a mai sajtótájékoztatóra és így nem volt alkalmuk kérdezni a gyáva miniszterelnöktől. A mai kormányinfót követően Molnár Csaba a DK EP képviselője levelet írt Manfred Webernek, az Európai Néppárt csúcsjelöltjének Orbán Viktor mai kijelentéseivel kapcsolatban. Az európai magyarok joggal kíváncsiak arra, mit szól Weber a magyar miniszterelnök nézeteihez, amelyek köszönő viszonyban sincsenek a Néppárt migrációs politikájával és kereszténydemokrata értékeivel. Orbán ma is bebizonyította, hogy nincs helye a kereszténydemokrata pártcsaládban, ezért a Fideszt ki kell zárni az Európai Néppártból! Mi, európai magyarok nem hagyjuk szó nélkül Orbán hazugságait! Arató Gergely országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes DK