Ilyen egy diktatúra - Az MTI cenzúrázta a közleményünket, amelyből kiderül, hogy nem nyomoznak Orbán magánrepülőzése miatt

2018.12.03.
cenzura
Hiába tettünk feljelentést, a Legfőbb Ügyészség nem nyomoz Orbán Viktor luxus magánrepülőzése miatt - ezt szerette volna tegnap tudatni a Demokratikus Koalíció. A sajtótájékoztatónkra az MTVA uralma alá hajtott Magyar Távirati Iroda nem küldött tudósítót, ezért megpróbáltunk az ügyben közlemény kiadni. Az MTI Országos Sajtószolgálata azonban nem adta ki a közleményünket, levelükben belső szabályzatuk azon pontjára hivatkozva, amely szerint a közlemény “nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével”.
Ma tehát nem lehet leírni, hogy a közszereplő magyar miniszterelnök ellen nem nyomoz a szintén közszereplő legfőbb ügyész. Pontosan ilyen egy diktatúra. Mondogathatják a diktatúrájukat mentegető fideszesek, hogy most nem jön éjszaka az emberért a fekete autó, de ha még a fentieket sem lehet leírni, akkor honnan fog kiderülni, ha jön?
DK Sajtóiroda