Barion Pixel

Simonka György Békés megye szégyene

2018.11.16.
Simonka György
Simonka György Békés megye szégyene
Az elmúlt napokban nyomozó szervek házkutatást tartottak a Fidesz orosházi irodájában, ahol a híradások szerint iratokat, és adathordozókat foglaltak le. Ezek alapján a Fidesz orosházi szervezetének irodája, a szervezett bűnözés egyik központja lehet.
A Fidesz megyei választmányának elnökét, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalással vádolta meg az ügyészség négy hete, a mentelmi jogát közel három hete kiadták. Meddig hajlandó a Fidesz országos vezetése eltűrni, hogy a Békés-megyei Fidesz vezetője (a megyei választmány elnöke) Simonka György lehet.
Ez a köztörvényes bűnökkel megvádolt, korábban pénzbehajtásból élő Fidesz vezető, olyan emberek székében ül mint Táncsics Mihály orosházi, vagy Návay Lajos, egykori battonyai képviselő, akit 1919-ben a vörös katonák kivégeztek. Ő a magyar országház elnöke volt, Kövér László mártír elődje. Ezekre a magyar történelemben komoly szerepet betöltött emberekre is szégyen, hogy Simonka György az utódjuknak mondhatta magát, a Fidesz jóvoltából. Ennek az embernek a tevékenysége nem csak a Fidesz szégyene, hanem egész Békés megyéé. Ebből kifolyólag Békés megye minden lakójának érdeke, az ügy gyors lezárása.
Kasuba István
a DK Békés 4. választókerületének elnöke
Sonkolyné Szekerczés Margit
a DK Békés 2. választókerületének elnöke
Árgyelán György
a DK Békés megyei önkormányzati képviselője
RSS