Bűnpártolás miatt jelentjük fel az ügyészséget és a rendőrséget az Elios-ügyben

2018.11.10.

tiborcz-es-orban

Bűnpártolás miatt jelentjük fel az ügyészséget és a rendőrséget az Elios-ügyben

Sajtóinformációk szerint a rendőrség “minden részletre kiterjedő” nyomozása olyannyira nem terjedt ki minden részletre, hogy be sem kérték a miniszterelnök vejének siófoki és hódmezővásárhelyi pályázatainak adatait. A hódmezővásárhelyi pályázat márpedig az EU csalás elleni hivatala szerint nagyon fontos állomás, ugyanis ezzel teremtettek referenciát a semmiből jövő cégnek, ezen a pályázaton pedig a hódmezővásárhelyi önkormányzat kizárta az Elios mellett induló mindkét konkurens céget. A Demokratikus Koalíció bűnpártolás miatt jelenti fel az ügyészséget és a rendőrséget az Elios-ügyben. Mi, európai magyarok nem fogjuk hagyni, hogy a Fidesz által megszállt ügyészség és rendőrség “nyomozás hiányában szüntesse meg a bűncselekményt”. A bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás évtizedekig nem évül el, Orbán Viktor már sehol nem lesz a magyar politikai életben, amikor ez a bűncselekmény még mindig büntethető lesz. Az ügyben eljáró ügyészek és rendőrök évtizedeken át fognak úgy élni, hogy bármikor utolérheti őket az igazságszolgáltatás, ha most kimosdatják Orbán vejét. Nem alhatnak nyugodtan. DK Sajtóiroda