A valóságot megíró újságírót vegzálja a fideszes ügyészség

2018.10.31.

A valóságot megíró újságírót vegzálja a fideszes ügyészség

Az Index újságírójának, Dezső Andrásnak egy kormányzati propagandalapból kellett megtudnia, hogy a fideszes ügyészség vádat emelt ellene. Bár korábban panaszt tett, azt lesöpörték, így az egyik újságszerű kormányzati kiadványból értesült, hogyan is alakul ügye. A jelek szerint szintet lépett a Polt Péter vezette fideszes ügyészség: a most már hivatalos értesítést sem kell megvárni, hanem helyette az állami propagandamédiát kell lapozni és abból fog kiderülni, ha valaki ellen vádat emeltek. A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy Kiss Szilárd – ügyében nem nyomoznak, viszont a valós tényeket megíró újságíró ellen példátlan alapossággal jár el a Polt Péter vezette védhatóság. Emiatt is jelentettük fel korábban az ügyészséget, hogyan is akartak tisztára mosni egy fideszes bűnözőt. Polt Péternek felelnie kell majd amiatt, hogy az igazság helyett kizárólag a Fidesz érdekét szolgálja. DK Sajtóiroda