Barion Pixel

Már sürgősségi MRI-vizsgálatra is hónapokat kell várni

2018.08.27.
shutterstock_130682192
Már sürgősségi MRI-vizsgálatra is hónapokat kell várni
Újra és újra felháborodást vált ki, hogy tűrhetetlen várakozási időket kell kell kiállni egy-egy vizsgálat miatt. A hvg.hu-n megjelent cikk szerint már egy sürgősségi MRI-vizsgálatra is súlyos hónapokat kell várni. 
Az önmagát kereszténynek valló, a magyar nép fennmaradásáért szüntelenül hangosan aggódó kormány homokba dugja a fejét, és esze ágában sincs érdemben kezdeni bármit a problémával. A kritikus állapotokra Orbán Viktor kormányának mindösszesen annyi válasza van, hogy kinevezi Kásler Miklóst az Emberi Erőforrások Minisztériumának az élére, akinek az egészségüggyel kapcsolatos ordító hiányosságra az a válasza, hogy be kell tartani a tízparancsolatot és akkor majd elkerülik az embert a halálos betegségek.
A Demokratikus Koalíció ajánlja Kásler Miklósnak, inkább nézzen szét a valóságban is, és lássa el azt a feladatot, amiért a minisztérium élére került. Esetleg kérjen időpontot szakrendelésre. Ha pedig a kormány aggódik a magyar nép fennmaradásáért, akkor először az életbenmaradáshoz szükséges körülményeket kellene megteremteni, minden más világmegváltó gondolat ráér ezek után.
Dr.László Imre
országgyűlési képviselő, egészségpolitikus
DK
RSS