Barion Pixel

Újabb pert nyertünk a Ripost ellen

2018.07.12.
ripost
Újabb pert nyertünk a Ripost ellen
A Fidesz propagandabirodalmának Ripost nevű lapja azt állította az egyik választás utáni fővárosi tüntetéssel kapcsolatban, hogy „Gyurcsány a háttérből dirigálta a szombati tüntetést”.
A Demokratikus Koalíció pert indított és nyert, a Fővárosi Törvényszék első fokú ítélete pedig tételesen, minden egyes hazugság helyreigazítására kötelezte a Ripostot. Közzé kell tenniük, hogy: valótlanul állították, hogy “Gyurcsány a háttérből dirigálta a szombati tüntetést”, valótlanul állították, hogy “Gyurcsány Ferenc Soros György utasítására a tüntetés pénzügyi feltételeit biztosította, minden részletbe beleszólt, pénzelte a tüntetéseket”, valótlanul állították, hogy “Gyurcsány Ferenc irányította az egész megmozdulást” és valótlanul állították azt is, hogy “ha valami nem Gyurcsány Ferenc akaratának megfelelően történt a tüntetésen, azt ő becsmérlő kifejezésekkel kommentálta”.
A Fidesz magyarok millióit tartja hazugságban a pártmédiájával, ezt bizonyítja, hogy a DK heti rendszerességgel nyeri a pereket a Ripost, a Pesti Srácok, a TV2 és a 888 ellen.
DK Sajtóiroda
RSS