Az Európai Unióról - A Demokratikus Koalíció reagált Ruzsics Ferenc polgármester szezonnyitó beszédére

2015.05.07.
KovácsViktóriaKeszthely - A Demokratikus Koalíció szerint euroszkeptikus volt Ruzsics Ferenc polgármester szezonnyitó beszéde. „2004. május 1. – kinek jó, kinek kevésbé jó, kinek keserű szájízzel töltődnek fel az emlékei, amikor az Európai Unióhoz csatlakoztunk. Bent vagyunk, ezzel együtt kell élnünk, a lehetőségeket pedig ki kell használnunk, ez most nagyon nagy felelősség”- mondta a polgármester. Kovács Viktória, a DK választókerületi elnöke erről tartott sajtótájékoztatót. A Keszthelyen megvalósult és folyamatban lévő fejlesztések milliárdos nagyságrendben uniós forrásból létesültek. A készülő településfejlesztési tervek forrásaként nagymértékben számítunk az unióra. Itthoni lehetőség híján sokan külföldön dolgoznak. Az uniós tagság nem kényszer, hanem szerethető dolog. - mondta. forrás: zaol.hu