Budapestet nem a migráció, hanem Orbán és Tarlós fenyegeti

2018.04.04.

tarlós és orbán

Budapestet nem a migráció, hanem Orbán és Tarlós fenyegeti

A Mészáros Lőrincnek újabb 9 milliárdot hozó Ludovika Campus avatásán mondott beszédében Orbán fölmondta a teljes frázis-bázist a hazánkat állítólag elárasztani készülő menekülttömegről, ezúttal azonban a fővárosnak is üzent. Szerinte a migráció első helyen Budapestet és a budapestieket fenyegeti. A Demokratikus Koalíció szerint viszont Budapestet és a budapestieket mindenekelőtt a kormány fenyegeti. A budapestiek fizetik be az adóbevételek 40 százalékát, de a fővárosi kórházak rendbetételére nincs pénz, Budapest fuldoklik az autóforgalomban, parkolni viszont nincs hol, és autóval még mindig gyorsabb célba érni, mint tömegközlekedéssel, a miniszterelnök a maga számára foglalja le a Várnegyedet, pusztítja a zöldterületeket és tönkreteszi a Városligetet, fővárosra szabadított hű csatlósa, Tarlós István pedig a Római-partot. Orbán Viktor szívből gyűlöli Budapestet, a fővárosi választópolgárok pedig vasárnap bizonyságát adják, hogy érzelmei nem maradnak viszonzatlanul. Gy. Németh Erzsébet fővárosi képviselő, ogy képviselő-jelölt Budapest 2. sz. VK. DK