Tolvajok, sikkasztók, csalók, maffiózók a Fidesz listáján

2018.03.01.

Farkas-Flórián_Orbán_Lázár

Tolvajok, sikkasztók, csalók, maffiózók a Fidesz listáján

Közzétették a Fidesz választási listáját. A Demokratikus Koalíció szerint tanulságos, kik is szerepelnek a lista első 30 helyén.

A skinhead verőlegényeket vezérlő Kubatov Gábor. A magánalapítványára kétmilliárdot irányíttató Németh Szilárd. A lakiteleki birodalma fejlesztésére 12 milliárdot szakító Lezsák Sándor. Az adócsaló Szatmáry Kristóf. A cigányság fölzárkóztatására szánt uniós forrásokat elsikkasztó Farkas Flórián. A trafikmutyit kieszelő és végrehajtó Lázár János. A Debrecenben ma is csak „Mr. 20 százalékként” emlegetett Kósa Lajos. A 170 milliós villáját „családi összefogással” megvásároló Szijjártó Péter. A belvárosi ingatlanvagyont leraboló, a szervezett alvilággal üzletelő Rogán Antal. A termőföld-mutyit levezénylő Fazekas Sándor. A 12,5 milliárdnyi uniós forrás ügyében a korrupció gyanújába került Seszták Miklós. A 20. hely a Fidesz bűnözőinek ügyvédjéé, Bajkai Istváné, az első pedig természetesen a keresztapáé, a maffia legfőbb főnökéé, Orbán Viktoré. „Gyümölcséről ismerik meg a fát” – tanította Jézus (Mt 12,33). A Fidesz-fán ez a gyümölcs termett. A választók megismerhetik róla a Fideszt. Gréczy Zsolt szóvivő DK