Barion Pixel

Politikai pedofília Simicskó István kampánya gyerekekkel

2018.02.15.

simicskó istván óvodás előtt

Politikai pedofília Simicskó István kampánya gyerekekkel

 
Budapest, 2018. február 15., csütörtök (MTI) - A Demokratikus Koalíció (DK) szerint "politikai pedofília", hogy Simicskó István honvédelmi miniszter, Újbuda KDNP-s országgyűlési képviselője gyerekekkel kampányol.
 
Gy. Németh Erzsébet az ellenzéki párt fővárosi képviselője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormánypárti politikus egy helyi lapban és közösségi oldalán olyan képeket jelentetett meg, amelyeken mások mellett gyerekekkel látható, például egy óvoda megnyitóján.
A DK elsősorban arra kíváncsi, hogy Simicskó István kérte-e a gyerekek szüleinek beleegyezését a fotók megjelentetéséhez - fűzte hozzá.
Gy. Németh Erzsébet azt ajánlotta a politikusnak, hogy Vona Gábor Jobbik-elnökhöz hasonlóan "inkább macskákkal és kutyákkal kampányoljon".
Véleménye szerint a miniszternek széles körű megjelenést biztosító XI. kerületi Újbuda című újságot "gyakorlatilag Simicskó Facebook-oldaláról szerkesztik".
A fővárosi képviselő azt is kifogásolta, hogy a miniszter olyan beruházásokkal kampányol, amelyekhez semmi köze, mert azok uniós forrásokból készültek el, nem pedig kormányzati pénzből.
 
MTI 2018. február 15.
RSS