Felháborító: egy hónap alatt 38 millió forintot keresett a fideszes feleség

2018.01.31.

szele-király andrea

Felháborító: egy hónap alatt 38 millió forintot keresett a fideszes feleség

Egy informatikai vállalkozás tulajdonosa úgy döntött, cége tevékenységét kiterjeszti az építőipar területére is. A változás bejegyzése után egy hónappal már öt különböző, összesen 38 millió forint értékű ilyen megbízása volt a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóságától. Mit tesz Isten, a cégtulajdonos felesége helyettes államtitkár a nemzeti parkot felügyelő Földművelésügyi Minisztériumban. A Demokratikus Koalíció természetesen elismeri, hogy bármely vállalkozás tulajdonosa dönthet úgy: kipróbálja magát az építőipar területén is. Az viszont már meglepő, hogy az építési piacon korábban teljesen ismeretlen társaság piacra lépése után egy hónappal már ennyi megbízásra tegyen szert – ráadásul egyazon megbízótól. Amennyiben ez a példátlan siker a cég kitűnő marketingmunkájának eredménye, úgy érthetetlen, hogy a tulajdonos miért informatikai és főleg építőipari tevékenységgel foglalkozik, ahelyett, hogy a marketing szolgáltatások piacán söpörné le valamennyi konkurensét. Ha viszont mindez a feleség beosztásának köszönhető, az már nem csak összeférhetetlen, de a bűncselekmény gyanúját is fölveti. Nagy-Huszein Tibor alelnök, DK