Üzenjük Lázárnák: a Fidesz lopta szét az országot, nem a közmunkások!

2018.01.30.

lázár jános

Üzenjük Lázárnák: a Fidesz lopta szét az országot, nem a közmunkások!

Az ország közbiztonsága javul, mert a közmunkásoknak dolgozniuk kell és így nincs idejük lopni – ezt az aljasságot Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek volt képe megosztani hallgatóságával Hódmezővásárhelyen kampányolva.

A Demokratikus Koalíció és a Szolidaritás emlékeztetni szeretné Lázárt, hogy nem egy közmunkás 10 éves fia vásárolt 117 négyzetméteres, 70 milliós budai luxuslakást családi összefogással. Nem közmunkás költözött 700 négyzetméteres háromszintes luxusvillába szülői segítséggel 167 millió forintért. Az sem közmunkás volt, akinek Pasa-parki lakása hetente tágult újabb és újabb helyiségekkel és négyzetméterekkel. Nem közmunkás a miniszterelnök egykori iskolatársa, aki minden pályázatot megnyer és három év alatt a semmiből 120 milliárdos vagyonra tett szert. És nem közmunkás az a bányatulajdonos sem, aki miniszterelnök fiának állítása ellenére alvállalkozó az egyik legnagyobb EU által finanszírozott állami beruházásnál és vagyona ugyancsak milliárdokra becsülhető. És a kormányváltás után mindezért nem is közmunkások fognak a bíróság elé állni. Záveczki Tibor országgyűlési képviselőjelölt Sátoraljaújhely DK