A DK nem tárgyal, nem alkuszik, és nem fizeti be az ÁSZ jogtalan büntetését

2018.01.10.

állami számvevőszék 2

A DK nem tárgyal, nem alkuszik, és nem fizeti be az ÁSZ jogtalan büntetését

A Nemzetgazdasági Minisztérium ma arról adott ki közleményt az ÁSZ ellenzéket ellehetetleníteni akaró büntetéseivel kapcsolatban, hogy “a Magyar Államkincstár az érintett pártoknak féléves felkészülési időszakot biztosít, kérelemre részletfizetési lehetőséget ajánl fel”. Azt is írják, hogy “az érintett politikai pártokat felszólítjuk arra, hogy a törvénytelen gazdálkodás miatti befizetési kötelezettségek ütemezéséről, a részletfizetés rendjéről kezdeményezzenek egyeztetést a Magyar Államkincstárral, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal”. Ha még mindig nem lenne egyértelmű, a Demokratikus Koalíció ismételten tájékoztat: egyetlen huncut fityinget, lyukas garast, megveszekedett forintot sem fizetünk az ÁSZ-nak. Sem egy összegben, sem részletfizetéssel, sem késleltetve. Nem tárgyalunk a demokratikus intézményeket megszálló, azokkal bunkósbotként bánó hatalom egyetlen pártkatonájával sem, így nem tárgyalunk a Nemzetgazdasági Minisztériummal, a Magyar Államkincstárral, vagy az ÁSZ-szal.   Molnár Csaba Ügyvezető alelnök Kampányfőnök DK