Rétvári személyesen látogassa meg a János-kórház vacogó betegeit!

2017.11.23.
rétvári bence
Rétvári személyesen látogassa meg a János-kórház vacogó betegeit!
Rétvári Bence, az embertelenségi minisztérium államtitkára azt válaszolta egy képviselői írásbeli kérdésre, hogy azért nincs fűtés a János-kórházban, mert Gyurcsány. Azt nem mondta el, hogy az elmúlthétév előtti elmúltnyolcévnek mi köze ahhoz, hogy az idén szeptemberben elromlott kazánt nem cserélte ki az Orbán-kormány, ahogy az sem derült ki, hogy meddig fognak még fázni a betegek.
A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy Rétvári Bence személyesen látogassa meg a János-kórház vacogó betegeit! Szálljon ki a luxusautójából, menjen be a hidegben fekvő édesanyák, édesapák és nagyszülők közé, köszönje meg nekik a milliós fizetését, amit az adójukból kap, és mondja el nekik, hogy azért nem cserélik ki a két hónapja elromlott kazánt, mert Gyurcsány. Mondja el nekik, aztán minél gyorsabban hagyja el a kórházat, ha nem akar rögtön ezután szembesülni a mentőszolgálatnál végzett fideszes rombolással is.
A DK 2018 után nem orbánozni fog, hanem dolgozni. A Sokak Magyarországa programunk szerint átvállaljuk a kórházak adósságát és megemeljük az orvosok, ápolók bérét.
dr. Oláh Lajos
országgyűlési képviselő