Mészáros Lőrinc 15 milliót sem hagy az út szélén heverni

2017.11.02.

mészáros lőrinc stadion

Mészáros Lőrinc 15 milliót sem hagy az út szélén heverni

„Ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli” – tartja magát a magyar mondáshoz Mészáros Lőrinc. A magyar történelem leggyorsabban gazdagodó embere, akit a közbeszéd csak Orbán strómanjaként tart számon, és akinek legutóbb 105 milliárdra becsülték a vagyonát, 15 millió forintért is lehajol, holott nem egészen 7 másodperc alatt keres ennyit.

Gluténmentes tésztát gyártó üzemet kíván építtetni Rábaszentmihály önkormányzata. Az üzem megépítésére kiírt meghívásos közbeszerzésen hat cégtől kértek ajánlatot, de mit tesz Isten, közülük csak a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Euro Generál Zrt. nyújtott be pályázatot. Ők viszont az előzetesen becsült 33 millió forintnál 15 millióval drágábban, nettó 48 millióért vállalják az építkezést. A Demokratikus Koalíció a kormányváltás után az ilyen kis összegű, ám a korrupció gyanújától messziről bűzlő ügyleteket is ki fogja vizsgáltatni. A csalók börtönbe kerülnek majd, a csalárdul szerzett nyereség pedig az államkaszába. Gréczy Zsolt szóvivő DK