A családok biztonságán spórol a Fidesz - Azonnali béremelést követelünk a tűzoltóknak!

2017.10.24.

tűzoltó

Sajtóinformációk szerint óriási a munkaerőhiány a tűzoltóknál. Az alacsony bérek miatt egyre többen hagyják ott a hivatást, utánpótlás pedig nincs. Senki sem fogja az életét éhbérért kockáztatni, ha jobban tud keresni szinte minden más állásban. A fideszesített Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság persze termelési jelentésként ontja magából a hamis sikerpropagandát az egyre több tűzoltóról és a kevés felmondásról - kár, hogy a tűzoltók ennek éppen az ellenkezőjét tapasztalják. A Demokratikus Koalíció szerint a családok biztonságán spórol a Fidesz, amikor hagyja tönkremenni a tűzoltókat. A DK azonnali béremelést követel a tűzoltóknak! Ők azok a hősök, akik tűzzel-füsttel dacolva az életüket is kockára teszik, hogy emberéleteket mentsenek. Ha ég a ház, sem a fideszes hazugságok, sem a fideszes pártkatonák nem fogják eloltani - csakis a tűzoltók. Őket meg kell becsülni, nem pedig eltántorítani a hivatásuktól! Vadai Ágnes Alelnök DK