Barion Pixel

Orbán testvére is offshore-lovag

2017.10.09.

orbán győző

Orbán testvére is offshore-lovag

 
Megint bebizonyosodott, hogy Orbán hazudott az embereknek. A 2010-es választási kampányában megígérte, hogy az ő kormányzása alatt vége lesz az offshore-lovagok világának.
A takarítást most éppen a saját testvérénél kéne végeznie, akiről kiderült, hogy egy adóparadicsomban, a Brit Virgin-szigetekre bejegyzett cég társtulajdonosa. A vállalkozás saját üzleti beszámolója szerint egy kazah vonat összeszerelő üzemmel, továbbá csecsenföldi és nigériai partnerekkel állt, vagy áll kapcsolatban. 
Az Orbán család életében most már rendszerszerű, hogy olyan vállalkozásokban vesznek részt, amelyekből Magyarországnak semmilyen adóbevétele nem származik. Korábban Orbán vejéről derült ki, hogy off-shore ügyekben érintett. Tiborcz István egy ugyancsak a Brit Virgin-szigetekre bejegyzett cégnek adta el egy ingatlancégben való részesedését.
Ennyit ért Orbán ígérete, ennyit ér Orbán szavahihetősége. A család egy része itthon nem adózik, miközben 27 százalékos áfával sanyargatja a magyarokat, ők külföldre menekítik üzleteiket és bevételeiket.
Varju László
 
országgyűlési képviselő, alelnök
DK
RSS