A dunakeszi polgármesternek le kell mondania! - El a kezekkel az ellenzékiek személyes adataitól!

2017.09.30.

dióssi csaba

Dióssi Csaba Dunakeszi fideszes polgármestere azt hiszi, hogy rá nem vonatkoznak a törvények. A polgármester Radnóti Henrik DK-s önkormányzati képviselő orvosi igazolását vonta kétségbe, ezért kikérte az orvosától az érzékeny személyes adatnak minősülő orvosi papírjait, aki feltételezhetően a politikai nyomás miatt, ki is adta azokat. Ez európai demokráciákban súlyos bűncselekmény. Innen már csak egy lépés, hogy az állampárt az ellenzéki képviselők egészségügyi állapotára építsen lejáratókampányokat.   A Demokratikus Koalíció követeli, hogy Dióssi Csaba fideszes polgármester mondjon le! Egy olyan embernek, aki a legalapvetőbb törvényeket sem hajlandó betartani, semmi keresnivalója nincs egy város vezetésében. El a kezekkel az ellenzékiek személyes adataitól! A DK elvárja, hogy a rendőrség hivatalból indítson eljárást Dióssi ellen, még akkor is, ha Polt Péter legfőbb ügyésznek most is rövid a póráza ahhoz, hogy legalább tessék-lássék alapon betartassa a törvényeket a fideszesekkel.   Rónai Sándor a DK Pest 5. választókerületi elnöke a DK Pest megyei önkormányzati képviselője