Orbán és Európa között kell választanunk

2017.09.13.

Viktor ORBAN

Orbán és Európa között kell választanunk

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke mai évértekelőjében hasonló jövőképet festett az EU-ról, mint amilyet a DK kíván a Sokak Magyarországa programjában. Juncker ma olyan Európai Egyesült Államokról beszélt, ahol van közös pénzügyminiszter, ahol ugyanezért a munkáért minden európai egyenlő fizetést kap, ahol a magyarok nem lehetnek másodrangú állampolgárok. Juncker olyan Európáról beszélt, ami megvéd minket a kínai tőkével és az orosz befolyással szemben. Olyan Európát mutatott be, amely képes megvédeni a külső határainkat, képes a menekültek számát csökkenteni. Juncker ma egy olyan erős és védelmező Európa képét mutatta be, ami jó Magyarországnak és a magyar embereknek. Ezt az Európát ellenzi Orbán és a Fidesz, ebből az Európából akarnak kivezetni minket a jövő évi választásokat követően. A Demokratikus Koalíció továbbra is támogatja az Európai Egyesült Államok létrehozását. Magyarországnak azonban csak akkor lehet helye az új Európában, ha jövőre nem Orbán és a Fidesz-kormány marad. A magyaroknak választaniuk kell az Európa-ellenes miniszterelnök és az ország EU-tagsága, az európai bérek és nyugdíjak, vagy a kivándorlás között. A DK szerint Magyarország akkor lehet teljes jogú tagja az Európai Egyesült Államoknak, ha a jövő évi választáson Európát választja Orbán helyett. A DK Európát és a béremelést választja, nem Putyint és a stadionokat.     Molnár Csaba és Niedermüller Péter EP-képviselők, a DK alelnökei