Tarlós a Fidesznek adta az összes budapesti közbeszerzést

2017.08.31.

20151127tarlos-istvan2

Tarlós a Fidesznek adta az összes budapesti közbeszerzést

A Fővárosi Közgyűlés fideszes többsége Tarlós István főpolgármester javaslatára választotta meg a Fővárosi Közbeszerzési Lebonyolító és Minőségbiztosító Kft. új cégvezetőjévé dr. Torma Szilviát. Torma fontos budapesti embere a Fidesznek, hiszen többek között ő is 98 ezer forintért, nagyjából ötödáron bérelhet önkormányzati lakást a fideszes vezetésű Várnegyedben. Az ő kinevezése a garancia arra, hogy mostantól minden fővárosi közbeszerzést a Mészáros Lőrincek és Garancsi Istvánok nyerjenek meg. Tarlós ismét a Fideszt választotta a budapestiek helyett. A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy Tarlós István a Fidesznek adta az összes budapesti közbeszerzést! A DK szerint Tarlós István vörös szőnyeget terített a fideszes korrupciónak, amikor dr. Torma Szilviát javasolta a fővárosi tendercég vezetésére. A DK szerint a főpolgármester soha nem moshatja le magáról, hogy a Fidesz kezére játszotta Budapestet! Gy. Németh Erzsébet a DK fővárosi képviselője