Napi 110 ezerért bérel luxusházat a fideszes zánkai táboroztató

2017.08.09.
[caption id="attachment_8004" align="aligncenter" width="780"]luxusvilla forrás: 24.hu[/caption]

Napi 110 ezerért bérel luxusházat a fideszes zánkai táboroztató

Újabb gyalázatos történet került elő. A korábban Lázár János hivatalában dolgozó, jelenleg az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány főtitkára, aki a zánkai táboroztatásért felelős, napi 110 ezer forintért bérel házat magának. Hornyák Tibor úgy gondolja, hogy csak egy monoszlói, négy hálószobás, medencés házból lehet irányítani ezt a munkát, és átjárni Zánkára.

Ez azt jelenti, hogy a mi pénzünkből ez az ember két hónap alatt 6 millió 600 ezer forintot költ a saját luxusára. Miközben megy a szöveg, hogy minden gyerek lakjon jól, Orbán főtanácsadója annyit tankol, hogy többször körbeutazhatná a Földet, és mégis egyre több az éhező gyermek. Most pedig a táboroztató emberről derül ki, hogy nem képes együtt lakni azokkal, akiket rá bíztak, inkább elképesztő luxusban üldögél, és szórja az adófizetők pénzét.

A DK azt követeli, Hornyák mondja fel a luxusbérletet és költözzön be a gyerekek közé a zánkai táborba. Az olcsóbb is, meg tisztességes is lenne. Oláh Lajos országgyűlési képviselő, DK