Barion Pixel

Már most mocskolódik a VI-VII. kerület fideszes elnöke

2017.08.08.
zachár attila
Már most mocskolódik a VI-VII. kerület fideszes elnöke
Már az is bőven elég, ami eddig kiderült, a Kossuth Kereskedőházról, annak tulajdonosáról és bűnös fideszes kapcsolatairól. A Belváros egyik központi épületéből az utcára reklámozó fideszes üzletember úgy tesz, mintha sima Orbán-támogató lenne. Zachár Attila bármit tesz, annak rögtön fideszes üzlet lesz a vége, gyanús üzelmekkel..
Ez az ember, akit választási csalásért már elítéltek -  gyártja, ki tudja milyen pénzből a VI-VII. kerület fideszes elnökének kampánylapját, amely folyamatosan gyalázkodik rólam. Az indulat érthető, hiszen legyőztem a 2014-es országgyűlési választáson Rónaszékinét.
Az azonban kérdés, miből telik erre a brutálisan mocskolódó újságra? Titkos és tiltott pártfinanszírozás zajlik, amelyben ki tudja, mit ígért a rejtélyes üzletembernek a Fidesz?  Ráadásul olyan irodát használnak, amelyik EU-s pénzeket kapott, eközben az Uniót gyalázzák. Már látható, milyen kampányra készülhetünk: gyalázkodás, rágalmak - piszkos pénzek segítségével. Korábban vitára hívtam Rónaszékinét, hogy beszéljünk az egészségügyről, az oktatásról, a kerületek biztonságáról, de megfutamodott. A kampányra felkészülök, és újra győzni akarok Erzsébet- és Terézvárosban.
Oláh Lajos
országgyűlési képviselő, DK
RSS