Hol a pénz? - Rászorulóktól lophatott a Fidesz az Erzsébet-utalványon

2017.07.28.

orban-viktor4-e1442998029397-1024x576

Hol a pénz? - Rászorulóktól lophatott a Fidesz az Erzsébet-utalványon

A Magyar Nemzet írta meg, hogy nem tudni, mi lett az Erzsébet-utalványokból származó profit sorsa, annak ugyanis csak a töredéke került a rászorulókat üdültető állami alapítványhoz. Az Orbán-kormány arra hivatkozva űzte ki a külföldi utalványforgalmazó cégeket, hogy elviszik az “extraprofitot”. A sajtó szerint most 7-8 milliárd forint fideszesített “extraprofit” tűnt el nyomtalanul. A Demokratikus Koalíció tudni akarja, hogy hol a pénz; hova lettek a rászorulók üdültetésére fordítandó milliárdok? A DK írásbeli kérdéssel fordul Orbán Viktorhoz, hogy megtudja: kinek a zsebébe került a rászorulók pénze.

A DK szerint gyomorforgató, hogy a Fidesz már szegény gyerekektől, nyugdíjasoktól és rászoruló magyar családoktól sem szégyell milliárdokat ellopni.  A DK szerint 2018-ban arról dönthetnek a magyarok, hogy az adóbefizetéseikkel jobb egészségügyet, oktatást, és egy élhetőbb országot akarnak támogatni, vagy a minden morális gátlás nélküli fideszes milliárdos elit urizálását. Varju László Alelnök DK