A Fidesz lopja el a programunkat és kezdje meg aszerint az egészségügyi béremelést!

2017.07.21.

sokak magyarországa

Tavaly is több száz orvos és ápoló hagyta el hazánkat, derült ki az Állami Egészségügyi Ellátóközpont hivatalos adataiból. Hiába mondjuk évek óta, hogy hosszútávú béremelést kell indítani az egészségügyben, a magyarok egészségére soha nincs pénz. Csak lopásra, stadionokra, várba költözésre, helikopterezésre, luxusberuházásokra és a haveroknak osztogatott milliós fizetésekre. A Demokratikus Koalíció felszólítja a Fideszt, hogy nyugodtan lopja el a DK Sokak Magyarországa programjának vonatkozó részét és kezdje meg aszerint az egészségügyi béremelést! A DK programja 5 év alatt megduplázná, 10 év alatt megháromszorozná az egészségügyben dolgozók bérét, mielőtt teljesen kiürül az ország és teljes kórházak, térségek maradnak orvosi ellátás nélkül. A politikai program az egyetlen, amit nem szégyen ellopni, főleg ha a megvalósulása az első számú nemzeti érdek. A DK vérlázítónak tartja, hogy a Fidesz “egészségügyében” csak tavaly annyi ember halt meg gyógyítható betegségekben, mint Szekszárd teljes lakossága. László Imre a DK egészségügyi kabinetjének vezetője