Pharaon megkapta a magyar állampolgárságot? - Elég volt a Fidesz terrorista-importjából!

2017.07.19.

pharaon-400x240

Friss hírek szerint az évtizedeken át terrorizmus támogatása miatt nemzetközi körözés alatt álló Ghaith Pharaon magyar állampolgárságért folyamodott a hatóságokhoz. Mivel a terror mecénása számtalan üzleti ügyben fonódott össze Orbán Viktorral és családjával, gyakorlatilag bármit megtehetett: beutazhatott az országba, tartózkodási engedélyt kaphatott a hatóságoktól, szabadon vásárolhatott fel magyar kastélyokat és más ingatlanokat. Nem kizárt, hogy a magyar állampolgárságot is megkapta a Fidesztől. A Demokratikus Koalíció tudni akarja, hogy megkapta-e a magyar állampolgárságot az FBI és az Interpol által terrorizmus támogatása miatt körözött Pharaon? Erről még a mai napon nyilatkoznia kell a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnak! A DK-nak elege van a Fidesz terrorista-importjából! Ha egy olyan kockázatos személy, mint Ghaith Pharaon bármit megtehetett, akkor kiemelt kockázatot jelent az országra a Fidesz betelepítési kötvénye is, amellyel immáron több, mint 20 ezer - nem háború elől menekülő - embert engedett be az országba ellenőrizetlenül. DK Sajtóiroda