Barion Pixel

Elvenné a Fidesz Soros György budapesti díszpolgári címét

2017.07.12.

soros és orbán

Elvenné a Fidesz Soros György budapesti díszpolgári címét

2002-ben lett Budapest díszpolgára Soros György. Most a fantompárt, a KDNP ifjúsági tagozata adott ki egy közleményt, hogy a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli, nyári ülésen fossza meg ettől az elismeréstől Magyarország egyik kiemelkedő támogatóját, Orbán és baráti köre korábbi jótevőjét.

A Demokratikus Koalíció tart attól, hogy a Fidesz, nemlétező szövetségese, a KDNP háta mögé bújva akarja megszavaztatni ezt a szégyenletes javaslatot. Szeretnénk mindenkit emlékeztetni, hogy Budapest történetében még nem volt példa arra, hogy valakitől utólag elvegyék ezt a kitüntetést, ráadásul Soros György kiemelten érdemes arra, hogy díszpolgár legyen.

A DK nem járul hozzá ilyen gyalázathoz, és arra figyelmeztetjük Tarlós István főpolgármestert, hogy próbáljon városvezetőként viselkedni, és akadályozza meg ezt az eljárást. Ne fokozza tovább a Fidesz Magyarország nemzetközi elszigetelését, az országra, de mindenek előtt rájuk szégyent hozó gyűlöletkampányt. Gy. Németh Erzsébet fővárosi önkormányzati képviselő, DK

RSS